Sinterklaas en de pieten tijdens het Donders Stevige Sinterklaasfeest, vorig jaar in Silvolde. (foto: PR)
Sinterklaas en de pieten tijdens het Donders Stevige Sinterklaasfeest, vorig jaar in Silvolde. (foto: PR)
Sinterklaas

Sinterklaas op nieuwe marktplein in Silvolde

SILVOLDE- Op zondag 13 november (de dag na de grote intocht in Maassluis) zal Sinterklaas om 14.00 uur welkom worden geheten op het vernieuwde marktplein in Silvolde. Of het plein dan al helemaal af is, blijft nog steeds de vraag, maar aan alle kanten wordt gewerkt om dit mogelijk te maken. Sinterklaas zal na de welkomstceremonie op de Markt samen met alle kinderen op weg gaan naar het grote 'Donders Stevige Sinterklaasfeest' bij café 't Molentje.
Ondanks de erge regen vorig jaar kijkt de organisatie vol trots terug naar vorig jaar. Sinterklaas ging toen heel snel naar het Molentje en daar wachtte hem een groot feest. Mede dankzij de Big Little Mill Band en de grote hoeveelheid kinderen werd de intocht een groot succes. Met grote ogen keek de Silvoldse kroost naar de optredens en Sinterklaas. Misschien was dat nog wel het engste: Sint zo dichtbij dat je er zelfs mee op de foto mocht.
Na het welkom zondag om 14.00 uur zal Sinterklaas onder leiding van de zwartepietenkapel Sinterbrass op weg gaan naar het grote 'Donders Stevige Sinterklaasfeest'. Dit jaar doet de organisatie er nog een schepje bij op. Om optimaal te kunnen genieten van de vernieuwde dorpskern is Sinterklaas uitgenodigd om een week later te blijven slapen in Silvolde. Op zondag 20 november kunnen kinderen tussen 15.00 en 16.30 uur een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas. Uiteraard ligt deze slaapkamer aan het vernieuwde marktplein: bij grand café de Buurman.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden