Sintrerklaas komt zaterdag aan in Varsseveld. (foto: Robbin de Jong)
Sintrerklaas komt zaterdag aan in Varsseveld. (foto: Robbin de Jong)
Sinterklaas

Sinterklaas komt aan in Varsseveld

VARSSEVELD - Nog maar een paar nachtjes slapen en dan komt Sinterklaas, samen met zijn Pieten, weer aan in Nederland. De intocht is op zaterdag 12 november en begint in Maassluis. Daarna gaat hij als de wiedeweerga door naar Varsseveld en andere plaatsen. Voor veel kinderen - en hun ouders – is dit het startsein van een paar weken vrolijke spanning. Hoewel de stress soms erg oploopt, is het vooral ook een heel gezellige tijd.


De Varsseveldse Ondernemers en de Industriële Vereniging nodigen alle kinderen uit Varsseveld, Westendorp, Heelweg en Sinderen uit om naar de intocht van Sinterklaas in Varsseveld te komen en om mee te doen aan de kleurplatenwedstrijd.

Hij komt, net als vorig jaar, naar het ronde plein achter het Borchuus. Het zou mooi zijn als zoveel mogelijk kinderen hem en zijn Pieten zullen verwelkomen. Een speciaal zwarte-pietenorkest van Jubal zorgt voor vrolijke muzikale begeleiding.


Naar verwachting arriveert de Goedheiligman zaterdag 12 november om 16.00 uur. De organisatie: "Komen jullie allemaal kijken? Zorg dat je er op tijd bij bent, want het belooft weer een gezellige middag te worden!"

Meer berichten