Logo oudeijsselstreekvizier.nl


Foto: Esther Nahuis
Kerstmis

Leerlingen Bluemers sluiten docenten op voor Serious Request

Silvolde - Vier docenten, drie dagen en twee nachten met weinig slaap en vooral heel veel leuke muziek en verschillende acties. Van dinsdag 19 december tot donderdag 21 december sluiten de leerlingen van het Almende College locatie Bluemers vier docenten op om geld in te zamelen voor de 3FM Serious Request actie.

De docenten zullen drie dagen niet eten en daarnaast de gehele tijd radio maken. In deze week, maar ook vooral in de weken ervoor, proberen de leerlingen uit alle leerjaren geld in te zamelen voor het goede doel van dit jaar: ‘breng ze weer samen’. Voor dit doel wordt geld opgehaald om gezinnen uit conflictgebieden weer bij elkaar te brengen. Leerlingen zijn ondertussen druk bezig met het maken van kerstkaarten, verkopen van allerlei lekkere dingen in de pauze en diverse andere acties.

Op dinsdag 19 december vindt daarnaast ook voor Serious Request een kerstmarkt plaats in de aula bij de Bluemers. Iedereen is deze avond welkom om over de kerstmarkt te lopen en daarnaast de opgesloten dj’s te bekijken. Tijdens de kerstmarkt zullen er diverse activiteiten gaande zijn waarmee zoveel mogelijk geld ingezameld wordt voor het goede doel. De kerstmarkt vindt plaats van 18.30 tot 22.00 uur.

Meer berichten

Shopbox