Logo oudeijsselstreekvizier.nl


Foto: Stef Hermsen
Kerstmis

Kerstconcert in Gendringen

Gendringen - Ook dit jaar houdt het kerkkoor van de geloofsgemeenschap H. Martinus te Gendringen een kerstconcert. Reeds voor de zevende keer Tijdens dit concert zal het koor weer enkele nieuwe kerstliederen ten gehore brengen.

Het kerkkoor staat onder leiding van Cindy Gregoor en Henk Bennink zal het koor begeleiden op de piano en orgel. Het Ulfts Gemengd Koor en "The Eternal Singers"uit 's-Heerenberg zullen dit jaar hun medewerking verlenen aan het concert. Het Ulfts Gemengd Koor staat onder leiding van Gerard Rutjes en Henk Bennink zal het koor begeleiden op de piano. Het koor zingt harmonieus klassieke, lichte en religieuze muziek, opera en operette.

The "Eternal Singers" is een koor dat bijna 30 jaar bestaat en als jongerenkoor begonnen is in de Emmauskerk te 's-Heerenberg. Dit koor heeft jarenlang in deze kerk missen en diensten op kerstavond verzorgd. Ze hebben optredens gehad met Harmonie Crescendo en een aantal keren meegewerkt aan de pronkzitting van de carnavalsvereniging d'Olde Waskupen. Ook is het koor bekend van de carnavalsmis elk jaar op de zaterdag voor de carnaval.

Aan het eind van het kerstconcert zullen alle koren gezamenlijk een kerstlied ten gehore brengen.

Het concert vindt, zoals gewoonlijk, plaats in de Sint Martinuskerk aan het Kerkplein te Gendringen op vrijdag 15 december, aanvang: 20.00 uur. De entree voor dit concert is zoals gewoonlijk gratis. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage worden gevraagd voor de gemaakte kosten.

Meer berichten

Shopbox