Logo oudeijsselstreekvizier.nl


Foto: Nico Marcus

Speculaasactie St.Gregorius

Varsselder - Op vrijdag 17 november en zaterdag 18 november zal Fanfare St. Gregorius uit Varsselder Veldhunten weer haar jaarlijkse Speculaasactie houden. De koeken worden gebakken bij bakkerij Heyerman. Op vrijdagmiddag worden de koeken ingepakt en klaargemaakt voor verkoop. Eén zakje bevat grote speculaaskoeken en bij aankoop hiervan heeft men niet alleen smakelijke lekkernijen, maar helpt men ook de muziekvereniging met haar jeugdopleiding.

Vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur en zaterdag overdag, kan men leden van het fanfareorkest aan de deur verwachten. Er wordt niet alleen in Varsselder Veldhunten verkocht, maar ook in Gendringen, Ulft, Megchelen en andere omliggende dorpen. Tevens kan men, op vrijdagmiddag en op zaterdag overdag, in ‘het Dorpshuus’ in Varsselder terecht om speculaaskoeken te kopen.

Speculaaskoeken als attentie.

De Fanfare is tevens op zoek naar bedrijven, winkels, verenigingen of instellingen die in de Sinterklaas periode een attentie willen uitdelen aan klanten of medewerkers. Hiervoor zijn onze zakjes met speculaas uitstekend geschikt. Tips, aanmeldingen of bestellingen zijn van harte welkom bij Henri Hebbink tel. 06-22619426.

Reageer als eerste
Meer berichten