Logo oudeijsselstreekvizier.nl


Foto: Lonneke Tempels

Spectaculaire presentatie Prins Nils en Adjudant Wout

Silvolde - De 11e van de 11e. De start van het nieuwe carnavalsseizoen en voor ons als Jeugdcarnaval Zillewold een heel bijzonder jaar: Het 55 jarig jubileum. De hele dag was er voor alle kinderen uit Silvolde van alles te beleven in en rondom Café ’t Centrum. Zo was er voor de allerjongsten een fantastisch optreden van Hakkie de Clown, draaide DJ Jari tijdens de kinderdisco, wonnen de jongens de Boy-Girl Challenge en kwam als klap op vuurpijl ook nog de ontzettend populaire Youtuber Dylan Haegens langs voor een Meet&Greet.

Maar het belangrijkste en meest spectaculaire gebeurde in het donker, buiten bij de kerk. De kerk werd als decor gebruikt van de Prinsenpresentatie. Een Prinsenpresentatie waar mensen het nog heel lang over zullen hebben. Na een fantastische show met muziek, licht, lasers, abseilers en vuurwerk kwamen de nieuwe Jeugdprins Nils Pothoff en zijn adjudant Wout Immink uit een zee van groen licht tevoorschijn. Met hun motto “Steak den moar in de tes” gaan zij tijdens dit jubileumjaar het Zillewoldse Carnavals aanvoeren.

Na deze bekendmaking kon het feest dan ook echt beginnen. Met X-plain en Feestnation was het een super gezellige en drukke avond. Heel Zillewold weet dat de Carnaval is begonnen en hoe!!

Met deze jubileum dag hebben we een start gemaakt voor een lang carnavalsjaar. We hopen iedereen weer terug te zien tijdens onze andere activiteiten. Zoals de jeugdprinsenmiddagen op zaterdag 27 en zondag 28 januari, tijdens de optocht op zondag 4 februari en natuurlijk kan VillaAlaaf op maandag 5 februari niet ontbreken in dit rijtje.

Meer weten en op de hoogte blijven van alle activiteiten dit Jubileumjaar? Kijk dan op www.jeugdcarnavalsilvolde.nl of op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/jeugdcarnavalsilvolde.
Like ook even onze Jubileumpagina: https://www.facebook.com/55jaarjeugdcarnavalsilvolde/

1 reactie
Meer berichten