Logo oudeijsselstreekvizier.nl


Foto: Roy Nas

"De Sleegstraat" gaat op de 11de van de 11de fris van start

Ulft - Carnavals-buurtvereniging “De Sleegstraat uit Ulft heeft op 11 november jl. haar jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering heeft voorzitter Nancy van ’t Hul haar functie neergelegd. De vereniging verliest in haar een gedreven voorzitter maar mag, kan en zal altijd een beroep op haar blijven doen als het gaat om de invulling van bepaalde activiteiten voor de leden waar zij samen met andere bestuursleden haar stempel op heeft gedrukt.

Naast het afscheid van voorzitter Nancy mochten de leden ook meebeleven dat Rick Danen zitting nam in het bestuur. Rick heeft, na enkele leuke hilarische jaren binnen “De Sleegstraat” zeer zeker zijn sporen verdiend binnen de vereniging, waarvan de leden nu ook hopen dat Rick zijn accenten kan zetten tijdens de vele evenementen die jaarlijks op de agenda staan.

De voorzittershamer is overgenomen door Roy Nas. Vanaf 1993 was Roy al ongeveer 20 jaar voorzitter dus aan ervaring zal het hem niet ontbreken. Onder zijn bestuurlijke leiding zal het bestuur er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het de leden aan niets zal ontbreken. Een nieuw samengesteld bestuur zal in de nabije toekomst een frisse wind door de club laten waaien maar waarbij het verleden zeer zeker zal worden gekoesterd.

Het huidige bestuur bestaat uit Roy Nas, Marijke Bongers, Rick Danen, Stef Nas en Jan Bongers.

1 reactie
Meer berichten