Sinterklaas

Sinterklaasintocht Wehl en Nieuw-Wehl

Wehl - Het alweer bijna zover, het mooie, gezellige en vooral spannende familiefeest; Sinterklaas en de pieten komen weer naar Nederland. Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas met de Pieten hopelijk weer aan in Wehl.

Net als voorgaande jaren hoopt hij weer door een enthousiaste menigte kinderen, papa's, mama's, opa's, oma's ontvangen te worden, onder een stormvloed aan liedjes. Als hij met de trein het grondgebied van Wehl betreedt, zal hij met de koets, gevolgd door Pieten een gezellige tocht door het mooie dorp lopen om vervolgens samen te zingen, hossen, je mooie tekening of knutselwerkje laten zien en op de foto met Sinterklaas en de Pieten, in het KBC.

Route Intocht 13:45 uur Welkomstfeest bij het station Wehl 14.00 uur Aankomt Sinterklaas en Pieten bij het station 14:15 uur Vertrek stoet richting Plus Bruil (via Isidorusstraat, Catharinastraat, Stationsstraat). 14:30 uur Korte stop bij Plus Bruil (Stationsstraat). 14:40 uur Vervolg stoet via Grotestraat, Beekseweg, Kon. Wilhelminastraat. 14:50 uur Aankomst stoet KBC. 16:00 uur Einde van het Sinterklaasfeest. (De tijden van het programma kunnen iets afwijken). De organisatie hoopt dat iedereen die langs de route woont de vlag wil uithangen? Daar houdt sint namelijk zo van!

Meer berichten