Logo oudeijsselstreekvizier.nl


De nieuwe koning van Terborg.
De nieuwe koning van Terborg. (Foto: Gerrit van Dijken)

Silvester Bekken koning van Terborg

Terborg - Een lang gekoesterde droom kwam eindelijk uit voor de geliefde Terborgenaar Silvester Bekken. Hij wist de felbegeerde Koningsketting in de wacht te slepen. Op deze regenachtige dag scheen aan het einde van de dag toch het zonnetje voor 'onze Sil'. 


De dag voor zijn succes sprak hij zijn wens nogmaals uit naar zijn vrouw en kinderen. Het is nu eindelijk zijn jaar, nadat, twee jaar geleden zijn buurman (John Wanrooij) zich Koning mocht noemen. 
Dolgelukkig als hij was werd hij feestelijk opgehaald door Harmonie St. Radboud en de Vendeliers van de Eendracht Etten. Eenmaal aangekomen op het kermis terrein werd hij met vrolijkheid en enthousiasme onthaald door de Terborgenaren. Na de speech van Rick van Dam (voorzitter Stichting Kermis Terborg) kon het geluk niet meer op voor de familie Bekken. 
Op het heren toilet bij de Rode Leeuw  dacht Sil ongezien even zijn succes te kunnen vieren maar dit werd al snel gespot door een oplettende voorbijganger. Betrapt voelde hij zich niet, iedereen mag mee genieten van zijn ongelofelijke succes! Gefeliciteerd Silvester Bekken! 
Evenals vorig jaar was het spectaculaire eerste openingsschot voor onze burgermeester Otwin van Dijk onder toeziend oog van vele Terborgenaren. ''Gewoon een topsfeertje in de stad.''

Kermis Terborg uitslagen 
Vogelschieten
Linkervleugel:            Hans Vriezen
Rechtervleugel:        Ramon Kemperman
Staart:                Alex Derksen
Hals:                Linda Nieuwenhuis 
Romp:             Silvester Bekken 

Jeugdschieten
Linkervleugel:            Boyd Vossenberg
Rechtervleugel:        Germain Besselink
Hals:                Arnel Hagemeijer
Staart:                Sander Tijhuis 
Koning:             Jelle Borkus 

Ringsteken
Koning:            Gedo Klein
2e:                Mark Ligt
3e:                Guido Kemperman

Lampionnenoptocht winnaars:
Ylke, Jibbe en Jissel

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox