Logo oudeijsselstreekvizier.nl


Abseilen van de Fakkel en een verticale Tango op Achterhoek Spektakeltoer

ULFT - De Achterhoek Spektakeltoer gaat dit jaar zeker door en zal worden gehouden op zondag 6 augustus 2017 op het gehele DRU Industriepark in Ulft! Het programma is weer zeer gevarieerd. Er zijn ruim 30 acts en dus meer dan 60 voorstellingen en concerten. Achterhoekse artiesten en volk van verderop, kinderen en ouden-van-dagen, ze maken muziek in allerlei soorten en maten. Straattheater is er van heinde en ver, op de skatebaan zijn voorstellingen door professionele skaters, boarders en BMX-ers.

De Fakkel (de oude fabriekspijp) komt wel zeer opvallend in de aandacht met een verticale tango en in het ICER zal de Rubik-Kubus met gedraai en geschuif gedanst worden, aldus de organisatie van Achterhoek Spektakeltoer

We hopen allicht op prima weer. Maar…… er is dit jaar ook een regenscenario!! De SSP-HAL kan in gebruik genomen worden, net als het Ketelhuis, het Schaftlokaal en de Theaterzaal. In de Bibliotheek is ruimte, maar ook in de hal van de DRU-Cultuurfabriek en in het ICER is er die dansvoorstelling. In het Leslokaal bij het Ketelhuis is ook al een voorstelling. Bij regen gaat de Achterhoek Spektakel Toer gewoon door en wordt het zelfs een zeer unieke ervaring!

Abseilen van de Fakkel

Behalve de verticale tango door de optredende artiesten van Achterhoek Spektakeltoer is het alleen op deze bijzondere Spektakeltoerdag mogelijk om te abseilen van de ruim 36 meterhoge Fakkel. Onder deskundige begeleiding en verantwoordelijkheid van Magic Outdoor Sports is het voor jong en oud mogelijk om de Fakkel aan de buitenzijde via de klimijzers te bestijgen en daarna te abseilen.

De professionals van Magic Outdoor Sports beoordelen vooraf of zij u geschikt achten om deel te nemen. Elke geschikt bevonden deelnemer neemt deel voor eigen risico. Deelname voor volwassenen kost €40 p.p. en kinderen jonger dan 16 jaar betalen €20 pp. Elke deelnemer krijgt na afloop een speciale oorkonde met actiefoto thuis gestuurd. U kunt abseilen tussen 12.30 uur tot 18:00 uur. Graag tot ziens op 6 augustus.

Reageer als eerste
Meer berichten