Na een lang gevecht tegen overgewicht en eetstoornissen gooide Julia Kang het roer radicaal om. Ze eet nu alleen nog maar natuurlijk eten en vermijdt chemische stoffen. (foto pr)
Na een lang gevecht tegen overgewicht en eetstoornissen gooide Julia Kang het roer radicaal om. Ze eet nu alleen nog maar natuurlijk eten en vermijdt chemische stoffen. (foto pr)

Proeven en beleven op 'Blije Markt'

BRAAMT - De Blije Markt is na drie jaar weer terug bij waar het allemaal begon in 2014.

De standplaats: Markant Outdoorcentrum, Gildeweg 7 in Braamt. "Na twee seizoenen met groot plezier in het centrum van Doetinchem te hebben vertoefd zijn we zondag 23 juli van 11.00 tot 17.00 uur in Braamt, met een programma vol activiteiten'', zegt een woordvoerder.
Op de trendy en hippe sfeer-, proef- en beleefmarkt zijn tussen 13.30 en 16.00 uur ook diverse live optredens. Zo beklimt onder meer Bloody Rosa uit Zutphen de bühne. Bloedige Rosa is een gemêleerd gezelschap met jonge en oude muzikanten. Zij spelen rock en pop en zijn beïnvloed door Pretty Reckless, Adele, The Cure, Jethro Tull, RHCP, The Lemonheads en Muse.

Er zijn ook workshops. Zo geeft schrijfster en voedingsdeskundige Julia Kang van 12.30 tot 13.15 uur een lezing. Julia bracht onlangs haar de derde boek uit: 'Fruit jezelf gezond en slank' over gezonde leefstijl en het dagelijks veroberen van fruit. "Ik eet al meer dan twintig jaar elke dag vier kilo fruit als ontbijt en lunch naast mijn warme avondmaaltijd. Ik voel me heel gezond en heb een goed gewicht. Ik kan het iedereen aanbevelen. Alle mensen zijn echter anders. Als je ermee begint, dan kun je het eerst eens proberen met één kilo en dat verdelen over de dag. Daarna kun je het verder uitbouwen", vertelt de expert vol enthousiasme. Om anderen een zetje in de goede richting te geven komt ze met een speciaal aanbod tijdens haar voordracht. Wanneer mensen op de markt mijn derde, nieuwe boek kopen, krijgen ze het tweede met een waarde van 22,50 euro er gratis bij!"

Marianne van der Meer richt zich meer op het geestelijk aspect van de mens met haar workshop 'Ervaar The Work!' over stressreductie in privé en professie. "Ik nodig je uit voor een oefening met 'The Work van Byron Katie': jóúw antwoorden en voorbeelden op 'Vier Vragen en Omkeringen' kunnen je leven veranderen", aldus van der Meer. De trainingen zijn op twee tijdstippen: 11.30 - 12.00 uur en 14.00 - 14.30 uur.

Meer berichten