Logo oudeijsselstreekvizier.nl


Lekker bezig met de VAKANTIEBIEB : het zomerse lees en doe programma voor kids

REGIO - Kinderen kunnen in de schoolvakantie meedoen aan het lees en doe programma Vakantiebieb in alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort.

Het is zomervakantie! En dat betekent maar één ding… dat we een hoop vrije tijd hebben om te vullen. Waar kan je dat beter doen dan in de Bibliotheek?
Dacht je dat je bij de bieb alleen boeken kunt lezen? Fout! Je kunt ze nu ook DOEN! Wat houdt dat in? Denk aan een tank besturen, stropdassen knopen, kevers verzamelen en glow in the dark drilpudding maken. Wij verzamelden de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten en stelden zo de VAKANTIEBIEB-collectie samen voor kinderen om te komen ontdekken. Doe mee met het lees en doe programma bij de Bibliotheek en lees boeken die je aan het knutselen zetten. Spaar stempels door mee te doen aan de verschillende activiteiten.

Jouw eigen expositie
Kom alleen of samen, met familie of vrienden, het is leuk en leerzaam! Alle gemaakte werken komen in een expositie in de Bibliotheek te hangen of staan en worden zo getoond aan een groot publiek. Uiteraard ontvang je een uitnodiging voor de officiële opening van jouw bieb-expo op vrijdag 25 augustus.

Meer informatie en de activiteiten vind je op onze website www.achterhoeksepoort.nl

Reageer als eerste
Meer berichten