DRU Industriepark. (foto: DRU Cultuurfabriek)
DRU Industriepark. (foto: DRU Cultuurfabriek)

Open huis DRU Industriepark

ULFT - De organisaties op het DRU Industriepark in Ulft zetten op zondag 2 oktober hun deuren wagenwijd open voor het publiek tijdens het open huis.

Van 12.00 tot 16.00 uur is er verspreid over het hele terrein een programma boordevol activiteiten voor jong en oud. Het open huis is gratis toegankelijk. De gebouwen op het hele industriepark zijn geopend voor publiek.

In de DRU Cultuurfabriek is een doorlopend programma van optredens in de zalen en een markt in de foyer. Verenigingen en organisaties die het Portiersgebouw als thuisbasis gebruiken, presenteren zich door middel van muziekoptredens, exposities, presentaties, demonstraties en workshops. Ook zijn er previews van het culturele seizoen van de DRU Cultuurfabriek door de artiesten Joep Onderdelinden en Marlies Claasen. In grand café Het Schaftlokaal wordt het bokbierseizoen geopend met een bokbierfestival met live muziek. Kijk voor alle deelnemende organisaties in het Portiersgebouw op www.drucultuurfabriek.nl.

In de SSP-HAL vindt van 10:00 uur tot 17:00 uur de gratis toegankelijke Jongdierendag plaats. In ICER wordt op 2 oktober om 14:00 uur de aftrap gegeven voor het landelijke tekenfestival The Big Draw.

Kijk voor alle 35 deelnemende organisaties aan het open huis op de website.

dru-industriepark.nl

Meer berichten