Logo oudeijsselstreekvizier.nl


Volop zomerfietstochten met de VVV

Juli en augustus zijn de zomerfietsmaanden bij de VVV. Er zijn iedere week verrassende en mooie fietstochten uitgezet.

6 Zomerfietstochten
Zo zijn er de VVV Zomerfietstochten op zes zondagen in juli en augustus. Op zondag 9 juli starten we bij het VVV-kantoor aan de St. Jorisstraat in Terborg. Een week later starten we in Silvolde bij De Buurman. Deze route van plm. 35 km. op zondag 16 juli is langs bloeiende akkerranden. Zondag 23 juli is er een uitgepijlde route van 40 of 60 km. vanuit Varsseveld. Tijdens het fietsen kan men nog op de pauzeplek kiezen welke afstand er die dag gefietst wordt.
Dan volgt in augustus de zomerfietstocht vanuit Gendringen. Dit is op zondag 6 augustus en het is een  grensoverschrijdende fietsroute. Een week later kan men op de pedalen vanaf startlocatie VVV Terborg. Op 13 augustus gaat de fietsroute vanuit Terborg richting Keppel en omstreken. Tot slot op zondag 27 augustus staat er een mooie uitgepijlde tocht van 40 of 60 km. op het programma vanuit Varsseveld richting Winterswijk. Vanuit Varsseveld kan men tussen 9.00 en 13.00 uur vertrekken en zijn de kosten voor deelname € 4,- per persoon incl. consumptie. Bij alle andere beginlocaties heeft de tocht een afstand van circa 40 km. en kan men starten tussen 11.00 en 13.00 uur. Kosten voor deelname is € 2,50 p.p.

Fietsen op donderdag
Iedere donderdag kan er een route gefietst worden van plm. 35-40 km. Men kan starten bij de VVV Varsseveld, VVV Ulft of VVV Terborg. De starttijden zijn in Terborg en Varsseveld vanaf 9.30 uur en in Ulft vanaf 10.00 uur en de kosten van inschrijving bedragen € 1,50 p.p. U kunt bijv. de ene week in Terborg en de andere week in Varsseveld of Ulft meedoen. 

Alleengaanden
Op vier dinsdagen in juli en augustus organiseert de VVV een fietstocht voor alleengaanden, onder leiding van twee gidsen. Vanzelfsprekend kan een alleengaande aansluiten bij de gebruikelijke fietstochten die de VVV organiseert, maar het deelnemersveld van zo’n tocht bestaat veelal uit echtparen en vriendengroepen. Tussen zulke clubjes voel je je als alleengaande al snel wat verloren en wat is er dan leuker dan met gelijkgestemden samen te fietsen. Deelnemers kunnen zich tot 10.00 uur aanmelden bij de gastvrouw en gastheer, die het gezelschap zullen vergezellen. De tochten zijn plm. 35 km lang en onderweg wordt een horecapauze ingelast. Op dinsdag 18 juli en 29 augustus starten we vanaf VVV Varsseveld. Op dinsdag 25 juli en 15 augustus vertrekken we vanaf VVV Terborg. Kosten voor deelname is € 3,- p.p. excl. consumpties. 

Meer informatie bij de VVV kantoren of op www.vvvoudeijsselstreek.nl

Reageer als eerste
Meer berichten