(foto: PR Achterhoekse Poort)
(foto: PR Achterhoekse Poort)
Biebtip

Biebtip: Lang leve de liefde

OUDE IJSSELSTREEK - Deze krant en bibliotheek De Achterhoekse Poort werken samen in de online rubriek Biebtips. Elke twee weken geeft een medewerker van de bibliotheek een tip voor een boek of dvd.

Deel 105 door Gerda Seinhorst:

Lang leve de liefde - Jilly Mansell

Op elk potje past wel een dekseltje. Dat zou het motto kunnen zijn van alle boeken van Jill Mansell.

Ook in "Lang leve de liefde" leren we verschillende vrijgezellen kennen (ongetrouwd, gescheiden, weduwe etc) die op zoek zijn naar de ware liefde. En zoals het gaat in dit genre romantische boeken, aan het eind van het verhaal heeft iedereen die gevonden.

Dus alleen maar het eerste en het laatste hoofdstuk lezen? Nee zeg, het is veel leuker om een lekkere zomermiddag weg te dromen met de romantische avonturen van Lilly en Eddie (of wordt het toch Dan?), Patsy en haar eindeloze stroom internet dates of Coral die haar overleden man nog niet vergeten is.

Lilly is de hoofdpersoon. Haar vader heeft ze nooit gekend en haar moeder is jong overleden. Maar elk jaar op haar verjaardag krijgt ze nog een brief van haar moeder. Die heeft een heel pak in bewaring gegeven bij Coral. Op haar vijfentwintigste verjaardag leest Lilly over haar moeders jeugdliefde. Ze besluit daar naar op zoek te gaan. Ze vind hem en leert zo veel over haar moeder. Op de koop toe komt ze ook in contact met haar echte vader, maar of dat nou zo'n aanwinst is? Ondertussen is een bekende filmster in het dorp ondergedoken om de pers te ontlopen. Tussen hem en Lilly ontstaat wat moois, maar waarom wordt ze zo nerveus van Dan, haar goede jeugdvriend?

Jilly Mansell heeft al een heleboel boeken in dit genre geschreven. Niet alleen in boekvorm te leen bij de bibliotheek, maar ook via de Vakantiebieb of Luisterbieb. Zie onze website. Jilly Mansell schrijft heerlijk romantische, ontspannende boeken voor in de tuin, op het strand of gewoon voor een fijne middag thuis. Ideaal voor de vakantie.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden