G.O.V. houdt digitale donauteursactie

Gendringen - De Gendringse Orkest Vereniging collecteert normaal ieder jaar voor hun donauteursactie, maar dat is ook dit jaar door de huidige omstandigheden niet mogelijk.

De donateursactie is van groot belang voor de harmonievereniging. Ondanks dat veel activiteiten en optredens noodgedwongen zijn geannuleerd, lopen de vaste lasten wel door. Een instrument dat niet of minder gebruikt wordt lijdt meer dan een instrument dat regelmatig bespeeld wordt. De onderhoudskosten van de instrumenten blijven daarom terugkeren.
Zonder de donateursactie zou de harmonie na het coronatijdperk wel eens heel anders kunnen klinken. Dit terwijl de muzikanten staan te springen om eindelijk weer eens een mooi concert te mogen geven voor een volle zaal.

De inwoners worden via de flyer gevraagd om een financiële ondersteuning en de vereniging hoopt dat men bereid is om deze actie een warm hart toe te dragen. Iedere bedrag, groot of klein, is welkom.

Kijk op www.govgendringen.nl/digitale-collecte.

Ook is de vereniging nog steeds op zoek naar nieuwe jeugdleden. Heb je interesse in vijf proeflessen op een instrument? Neem dan contact op met jeugdzaken@govgendringen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden