Foto:

Zelf belastingaangifte doen met hulp in bibliotheek

Ulft/Terborg - Op woensdag 28 april en donderdag 29 april bieden de sociaal raadslieden van Sensire gratis hulp bij het zelf doen van de belastingaangifte. Dit doen ze tijdens de spreekuren Belastinghulp in de Bibliotheek Ulft en Terborg.

De belastingaangifte moet dit jaar voor 8 mei ingediend zijn. 

“Staat de aangifte klaar op uw computer maar durft u niet op de verzendknop te klikken? Reserveer dan 30 minuten tijdens het coronaproof ingerichte spreekuur Belastinghulp”, meldt de organoisatie.

Op woensdag 28 april tussen 14.00 en 16.00 uur in de Bibliotheek Ulft en op donderdag 29 april tussen 10.00 en 12.00 uur in de Bibliotheek Terborg is die mogelijkheid. Een van de sociaal raadslieden van Sensire zit dan klaar om de lastige vragen op het belastingformulier door te nemen. De aangifte wordt niet voor de bezoeker ingevuld, dat moet men zelf doen op zijn of haar eigen computer. Men kan ook de eigen laptop meenemen, en ook het meenemen van relevante jaarstukken en DigiD inlog zijn handig.

Gebruik maken van het spreekuur is gratis en voor iedereen, ook niet-leden van de bibliotheek. Wel is het noodzakelijk vooraf een plekje  te reserveren. Dit kan via de activiteitenkalender op www.achterhoeksepoort.nl of door te bellen naar het Servicebureau op 088-0062929.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden