Ondersteuningsprogramma voor ondernemers

Regio - Voor ondernemers die maatschappelijke impact willen maken en daarbij nog wat hulp kunnen gebruiken, is er nu Move2Social Achterhoek.

Startende of gevestigde maatschappelijk ondernemers krijgen ondersteuning, voor een vliegende start van hun maatschappelijke bedrijfsidee of voor duurzame groei van hun bestaande onderneming. 

Ondernemers kunnen zich tot 1 mei inschrijven voor het programma dat dit voorjaar start. 

Ondersteuning

Move2Social biedt ondersteuning aan ondernemers die op divers gebied actief zijn, zoals: verhogen van arbeidsparticipatie van een kwetsbare doelgroep, verhogen sociale cohesie in wijken en buurten, circulaire en duurzame productie, energietransitie, voedseltransitie, internationale ontwikkeling en fair chain, verbeteren van de zorg. 

Het programma wordt betaald vanuit de RegioDeal Achterhoek, deelname is voor ondernemers gratis. 

Ondernemers kunnen zich inschrijven voor het programma als zij: als ondernemer bezig zijn met het realiseren van maatschappelijke winst, gevestigd zijn in de Achterhoek en al inkomsten genereren door de verkoop van producten of diensten of op het punt staan die op de markt te zetten. 

In acht workshopdagen worden verschillende onderdelen van het bedrijfsproces onder de loep genomen. Een lokale ondernemer begeleidt en coacht de deelnemers. Tijdens een slotevent kunnen deelnemers hun vraag pitchen aan een breed publiek en in contact komen met financiers en andere mogelijke ondersteuners. 

Het programma start in juni met vervolg na een zomerstop in september. 

Meer info en inschrijven kan via: move2social.nl/achterhoek/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden