Heuvelstraat Silvolde bij kanshebbers voor Gelderse prijs | Oude IJsselstreek Vizier

Heuvelstraat Silvolde bij kanshebbers voor Gelderse prijs

Silvolde - De jury is bijeengekomen om uit een totaal van 56 inzendingen de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 samen te stellen. Deze innovaties zijn genomineerd voor de publieksprijs. De beste zes zijn nog in de race voor de juryprijs. Onder de beste innovaties van Gelderland is de Circulaire sloop en nieuwbouw Heuvelstraat Silvolde.

Tijdens de Nationale Week van de Circulaire Economie zal op 3 februari 17.00 uur een live-uitzending plaatsvinden vanaf het Industriepark Kleefse Waard, met als dagvoorzitter Arko van Brakel. Hier zal de Top 6 hun innovatie live pitchen waarna de jury de winnaar bekend maakt. Ook kan er tijdens deze uitzending gestemd worden door de kijkers op hun favoriet van de gehele Top 20 voor de publieksprijs. Voor beide winnaars zijn mooie geldprijzen en ruime media-aandacht te winnen.

Aanmelden om de uitzending op 3 februari online bij te wonen en voor de Meet & Match kan via www.geldersecirculaireinnovatietop20.nl. Ook kunt u hier meer informatie vinden over alle inzendingen van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20.

Jury
De jury van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 wordt geleid door juryvoorzitter Roeland van Delden, CEO van het bedrijf Leadax, een van de tien nationale iconen; baanbrekende Nederlandse innovaties die op mondiaal niveau bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen. Aan zijn zijde staan Geanne van Arkel, MVO manager van het jaar 2018, Sebastiaan Berendse, werkzaam bij Wageningen Universiteit als Corporate director Value Creation, en Christianne van der Wal, gedupeerde van de provincie Gelderland en o.a. verantwoordelijk voor economie en innovatie.

Over de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20
De Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 wordt georganiseerd door CIRCLES met als initiatiefnemers Kiemt, VNO-NCW Midden en provincie Gelderland. Het doel is te laten zien wat Oost-Nederland te bieden heeft op het gebied van circulaire innovaties en om deze circulaire innovaties een stap verder te helpen.

Over de Nationale Week van de Circulaire Economie 2021
De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse campagneweek voor Circulaire Economie. Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun (dit jaar digitale) deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie.
Zie voor meer informatie: https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/.

Meer berichten