Fysio Oude IJsselstreek tien jaar

Terborg - Op 1 januari 2021 bestaat Fysio Oude IJsselstreek 10 jaar. 

Iedere fysiotherapeut heeft een bijzonder aandachtsgebied, bijvoorbeeld: knieletsel, rugklachten, fijne motoriek of hardloopblessures. Door de combinatie van het hebben van zowel een bijzonder aandachtsgebied en het intensief samenwerken met de collega’s is de kans op het succesvol behandelen van een patiënt het grootst. Om dit te kunnen borgen, zorgen de therapeuten ervoor dat ze op de hoogte zijn van de laatste wetenschappelijke onderzoeken, richtlijnen en volgen ze jaarlijks symposia en congressen.

Als enige praktijk in de regio kunnen patiënten terecht bij twee sportfysiotherapeuten met een keurmerk van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVSF). Dat maakt dat sporters, jong én oud, uit een straal van ruim 30 kilometer naar Fysio Oude IJsselstreek in Terborg, Gendringen/Ulft en Aalten komen. De praktijk heeft ervaring in de topsport met olympische atleten, AZ en Team Sunweb en in de regionale breedtesport bij verschillende sportverenigingen en atleten.

Fysio Oude IJsselstreek staat verder bekend als initiatiefnemer voor het verbeteren van de zorg rondom knie- en schouderklachten, second opinion voor sporters met liesklachten of krachtsporters met blessures en het projectmatig verbeteren van de schrijfvaardigheid op scholen. Ook onderzoek en kennis delen rondom knieletsel bij de jonge sporter, doceren van verschillende sportrevalidatiecursussen voor fysiotherapeuten en begeleiden van verschillende sportverenigingen en sporters als sportmedisch partner behoren tot de competenties van de praktijk.

Sinds oktober 2019 werken de fysiotherapeuten en fitnesstrainers in het eigen pand aan de Industrieweg 142 te Terborg, met de beschikking over zes ruime behandelkamers en een trainingszaal van 200 vierkante meter met kleedruimtes, voorzien van een goed ventilatiesysteem. Naast de locatie in Terborg kan men ook terecht op de nevenlocaties bij Kei-fit Gendringen/Ulft en atletiekvereniging AVA’70 te Aalten.

Sinds januari 2020 kunnen mensen bij Fysio Oude IJsselstreek ook voor Fitness op Maat en Personal Training terecht. Onder begeleiding van de professionele fitnesstrainers wordt met maximaal zes personen gelijktijdig volgens een persoonlijke trainingsschema getraind, indien nodig na een eerste screening door een fysiotherapeut.

Voor informatie: 0315-329255 of info@foij.nl.

foij.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden