Lenteleven accountancy (Gendringen) en Buitengewone Accountants (Lichtenvoorde) slaan handen ineen


Marco en Inge.
Marco en Inge. (Foto: )

Lenteleven accountancy (Gendringen) en Buitengewone Accountants (Lichtenvoorde) slaan handen ineen

Gendringen - Per 1 januari 2021 gaan de kantoren Lenteleven accountancy en Buitengewone accountants een vergaande samenwerking aan. 

Lenteleven accountancy, het accountantskantoor van Marco en Inge Bos, is gevestigd aan de Lenteleven in Gendringen en kort geleden werd bekendgemaakt dat het kantoor in april 2021 haar intrek zal nemen in het voormalige Rabobankpand in de Grotestraat. De broers Jurgen en Rolf Pastoors zijn de eigenaren van Buitengewone Accountants in Lichtenvoorde, Jurgen Pastoors als accountant en Rolf Pastoors als fiscalist. Marco Bos en Rolf Pastoors hebben bij een voormalig werkgever van beide heren reeds jaren samengewerkt.

Marco Bos: “Door deze samenwerking bundelen we niet alleen onze kennis, maar waarborgen we ook de continuïteit, een aspect dat we erg belangrijk vinden en ons al een tijdje bezighoudt. Daarbij speelt mee dat Inge afgelopen jaar haar debuutthriller heeft gepubliceerd, op dit moment een tweede thriller afrondt en inmiddels een behoorlijk aantal uren besteedt aan haar werkzaamheden als schrijfdocent en schrijfcoach. Die werkzaamheden wil ze graag uitbreiden. Buitengewone Accountants is qua omvang vergelijkbaar met Lenteleven accountancy en ook de visie en werkwijze van het kantoor passen goed bij dat van ons.” 

Als Lenteleven in het voorjaar verhuist naar de Grotestraat zal het de naam van Buitengewone Accountants aannemen. Marco Bos: “Omdat we dan niet meer in de straat Lenteleven zijn gevestigd, wordt de link met die naam natuurlijk minder. Het is voor ons daarom het meest logisch de naam van Lenteleven te wijzigen en niet die van Buitengewone Accountants.”

Voor medewerkers en klanten van beide kantoren verandert er niets. In Gendringen blijft de kantoorleiding in handen van Marco Bos, in Lichtenvoorde zijn de heren Pastoors verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Rolf Pastoors zal de fiscale werkzaamheden van beide vestigingen coördineren. De werkwijze die beide kantoren kenmerkt, blijft onveranderd: een betrokken en proactieve houding, gecombineerd met korte lijnen en laagdrempelige communicatie.

Meer berichten