WschKwisch wordt voor één jaar wischELKwisch | Oude IJsselstreek Vizier

WschKwisch wordt voor één jaar wischELKwisch

Terborg - De wischKwisch die op 12 december gehouden zou worden, is afgeblazen. 

In plaats daarvan heeft de organisatie een alternatief bedacht: de wischELKwisch. Daar kan, zoals uit de naam al blijkt, iedereen uit de gemeente Oude IJsselstreek aan meedoen. Ook mensen die zich nog niet aangemeld hadden voor de wischKwisch. 

Op 12 december wordt online een spel- en opdrachtenavond gehost, waarin twee teams het tegen elkaar op gaan nemen. Beide teams bevinden zich die avond op dezelfde locatie. 

Die dag zal een raadselachtige, goed gesloten doos worden bezorgd bij het opgegeven adres. Pas bij aanvang van de wischELKwisch mag de doos geopend worden. Daarin zitten spullen die je die avond nodig zult hebben. En de codes om in te loggen bij de wischELKwisch-on-line.

De voorwaarden zijn: twee teams per aanmelding, de grootte van elk team mag zelf bepaald worden, maar beide teams moeten eenzelfde aantal spelers hebben, de wischELKwisch zelf is goed te doen voor kinderen, maar duurt wel tot 22.30 uur, kosten per aangevraagde doos: 20 euro.

Inschrijven kan tot en met 1 december via www.hetgluujendepeerd.nl/cms3/index.php/wischKwisch/inschrijven. Info: info@hetgluujendepeerd.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden