Jongeren gezocht voor online spelletjesavond | Oude IJsselstreek Vizier

Jongeren gezocht voor online spelletjesavond

Netterden - Op zaterdag 19 december komen scouts en jongeren uit de Stadt Bocholt, de Belgische zusterstad Bocholt en diverse plaatsen in Oude IJsselstreek en Montferland, samen voor een online spelavond.

In teams van twee zullen zij samen met andere jonge Europese Scouts verschillende taken en spelletjes oplossen.

De Nederlandse Stichting Aover de gäöt, de stad Bocholt en de gelijknamige Belgische zusterstad hebben dit evenement bedacht, zodat jongeren uit de drie Europese landen kunnen netwerken. Het is uiteindelijk de bedoeling dat de jongeren kunnen deelnemen aan een live event, een jongerenontmoeting met een muziekconcert in de Stadt Bocholt in september 2021.

20 jongeren uit elk van de drie verschillende landen spelen samen in kleine online groepen. Door de huidige coronasituatie kan iedereen met zijn beste vriend(in) van thuis uit meedoen. De wedstrijden worden in teams van twee gespeeld. Zij hebben alleen een smartphone, computer en/of tablet nodig.

Om deel te nemen moet je tussen de 14 en 20 jaar oud zijn en lid zijn van een scoutingvereniging. Ben je geen lid van de scouting, maar vind je het ook leuk om jongeren uit andere landen te ontmoeten, meld je dan ook aan, want wellicht is er nog een plekje over (scouts en explorers hebben voorrang).

Inschrijven kan tot 10 december via mail: aover.de.gaot@gmail.com of bel/whatapp met Christa van Dee (06-12060820).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden