Diensten Sociaal Werk Oude IJsselstreek in coronatijd | Oude IJsselstreek Vizier


Foto: Pixabay
coronavirus

Diensten Sociaal Werk Oude IJsselstreek in coronatijd

Oude IJsselstreek - Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen, blijven de diensten van Sociaal Werk Oude IJsselstreek gewoon doorgaan.

Behoefte aan sociale contacten, praktische hulp, formulierenhulp of buurtbemiddeling? Of heb je zelf een goed en veilig idee voor inwoners in deze coronatijd? Neem contact op via Buse Ünalli op 06-82227834 voor de ontmoetingsinloop in Ulft. De inloop is op dit moment op afspraak.

Heb je acute ondersteuning nodig wegens quarantaine, neem dan contact op met Oude IJsselstreek Doet. Hierbij kan je denken aan iemand die boodschappen voor je haalt of de hond voor je uitlaat. Kijk op www.oudeijsselstreekdoet.nl voor meer informatie.

Behoefte aan een (bel)maatje of wil je een (bel)maatje zijn voor iemand? Neem contact op met Sandra Teeuwsen op 06-83708411.
Heb je een formulier wat je moet invullen, maar begrijp je niet precies hoe het ingevuld moet worden? Neem contact op met onze formulierenhulp op telefoonnummer 06-55464120.

Spanningen in jouw buurt doordat je veel moet thuisblijven en lukt het niet om zelf op te lossen? Schakel buurtbemiddeling in. Bel Annet Heersink op telefoonnummer 06-20264305 voor meer informatie.

Meer berichten