Foto:

Leer alles over uw smartphone

Oude IJsselstreek - In samenwerking met iPad4senior houdt de Bibliotheek Achterhoekse Poort vanaf dinsdag 10 november een cursus waarin de cursist alle handige functies van de smartphone leert kennen.

De cursus bestaat uit zeven delen maar deze hoeven niet allemaal gevolgd te worden. De onderwerpen die tijdens deze cursus voorbij komen zijn heel divers. Zo leert men de functies, knoppen en beveiliging van de smartphone kennen. Drie delen van de cursus gaan over WhatsApp, een app waarmee u berichtjes naar bekenden kunt sturen. De basisbeginselen, het maken en verwijderen van chats en de veiligheid komen hierbij aan bod. Ook gaat er een cursusonderdeel over het maken en delen van foto’s. In een ander onderdeel wordt er tenslotte aandacht besteed aan Google Maps.

De cursus bestaat uit zowel fysieke als online bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 november in de Bibliotheek Aalten, Hogestaat 10.

Voor informatie of aanmelden: www.achterhoeksepoort.nl of 088-0062929. Voor bibliotheekleden met een Top-abonnement is deelname aan deze cursus gratis. Leden met een Comfort-abonnement betalen vijf euro en niet-leden 7,50 euro per keer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden