oudere vrouw met hart
oudere vrouw met hart (Foto: mantelzorg nl)

Dag van de Mantelzorger 2020

Inwoner van de gemeente Oude IJsselstreek; help jij mee aan een zonnige ‘Dag van de Mantelzorger’?!

Het is weer tijd voor de mantelzorger! 10 november is het de ‘Dag van de Mantelzorger’. Een dag waarop de mantelzorger in het zonnetje wordt gezet. 

Weet je dat 1 op de 3 inwoners ook mantelzorger is? Vaak vinden we dat heel gewoon en zijn we ons niet eens bewust dat we mantelzorger zijn. Toch is het bijzonder en mogen we daar best bij stil staan. Dagelijks voor je naaste zorgen, voor een goede vriend of vriendin of misschien een kennis. Het vraagt aandacht, tijd en zorg om dat dag in dag uit te doen. Ook in de gemeente Oude IJsselstreek zijn veel mantelzorgers actief. 

Daarom willen we al deze mantelzorgers op 10 november in het zonnetje zetten. Dit kunnen we en willen we niet alleen doen. We willen jou, inwoner van de gemeente Oude IJsselstreek dan ook vragen om de/een mantelzorger die je kent, op ludieke wijze in het zonnetje te zetten. Wil jij meedoen en je naaste mantelzorger verrassen, laat het ons dan weten. De meest leuke, ludieke, lieve of originele actie wordt door ons beloond met een leuke attentie. 

Je kunt jouw actie voor 10 november aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg Oude IJsselstreek via het e-mailadres: mantelzorg.oudeijsselstreek@sensire.nl. Schrijf in je aanmelding: voor wie je het doet, wat je doet en waarom. Wij maken de leukste inzending op 25 november persoonlijk via de mail aan je bekend. Wij zijn heel benieuwd naar jouw actie! 

Namens het Steunpunt Mantelzorg Oude IJsselstreek Sensire wensen wij iedereen een hele fijne Dag van de Mantelzorger! 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden