Foto:
aangeboden door Blokhutwinkel.nl

Met een houten veranda ga je vaker naar buiten

Een houten veranda is een garantie voor nog meer plezier aan je tuin. Genieten van de natuur en de frisse lucht, maar wel beschermd tegen de brandende zon, regen en wind. Bij Blokhutwinkel.nl vind je een uitgebreid assortiment veranda’s. Dus ook het exemplaar dat helemaal bij jouw smaak en tuin past!

Met een houten veranda kun je alle kanten op. Een vrijstaande houten veranda in de tuin is een veelgekozen optie. Het voordeel van losse plaatsing is dat je zelf de locatie kunt bepalen. Bijvoorbeeld achter in de tuin tegen de schutting of het hekwerk.

Een veranda is ook uitstekend te integreren met het huis. Door de afmetingen en de vormgeving af te stemmen op het uiterlijk van het huis ontstaat een sfeervol en harmonieus geheel. Is een houten veranda aan huis wat je wilt? De experts van Blokhutwinkel.nl denken graag met je mee om te komen tot een prachtig ontwerp!

Een veranda levert natuurlijk direct woonplezier op, maar heeft nog een belangrijk voordeel: de waardestijging van je huis! Zo investeer je in genieten van het leven, maar denk je tegelijkertijd ook aan de toekomst. Zeker als je bijvoorbeeld kiest voor een veranda van Douglas hout. Dit hardhout uit Europa heeft een zeer lange levensduur. Een bijkomend voordeel voor jou: het heeft niet veel onderhoud nodig!

Neem ene kijkje in de webshop van Blokhutwinkel.nl en je zult zien: de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Mensen kiezen bijvoorbeeld steeds vaker voor een tuinhuis met een houten veranda als aanbouw. Deze twee-in-één oplossing brengt opbergruimte en een plek in de tuin om heerlijk te relaxen. En dat tegen een scherpe prijs.

Een veranda is zo luxe te maken als je zelf wilt. Door de zijwanden dicht te maken voeg je nog meer comfort toe. Dit kan met zijwanden uit polycarbonaat bijvoorbeeld. Polycarbonaat is 250 keer sterker dan glas en nagenoeg onbreekbaar. Wil je maximaal blijven genieten van je tuin? Dan is een houten veranda met glas de beste optie. Glazen zijwanden zijn altijd gemaakt van veiligheidsglas, zodat de wanden bestand zijn tegen inslag van hagel en andere voorwerpen. Nog een leuke sfeertip: wit lakken van je houten veranda zorgt voor een moderne en hippe uitstraling. Op Blokhutwinkel.nl vind je legio voorbeelden.

En als de veranda eenmaal staat, dan is het inrichten van de houten veranda misschien wel het leukste van het hele project. Met een lekkere lounge set bijvoorbeeld waar de hele familie op past. Waarbij leuke kleedjes en kussens nog eens voor extra beleving zorgen. En natuurlijk sfeervolle verlichting, een flinke TV aan de muur, en een buitenkookeiland om samen te kunnen smullen onder de veranda.

Meer berichten