Coöperatie Sociaal Werk Oude IJsselstreek deelt gratis kletspotten uit in week tegen de Eenzaamheid

Oude IJsselstreek - Sinds 2010 vindt elk jaar in de eerste week van oktober de Week tegen Eenzaamheid plaats. Het is een week vol met activiteiten die sociale contacten en sociale netwerken stimuleren.

De Week tegen Eenzaamheid vindt overal in Nederland plaats en ook Sociaal Werk Oude IJsselstreek heeft meerdere activiteiten gepland staan: Samen is Leuker bijeenkomsten, Elkaar ontmoeten bij Park Dobbelsteen en het hele jaar door kan men terecht bij de wekelijkse ontmoetingsinlopen. Naast deze gezellige activiteiten, is nog een extraatje voor de inwoners van Oude IJsselstreek bedacht: een gratis kletspot.

In deze kletspot zit een zakje koffie, zakje thee, melk en suiker, roerstaafje, twee gelukskoekjes en zogenaamde kletskaartjes. Hierop staan leuke vragen die in gezelschap besproken kunnen worden. Zoals: hoe ziet jouw ideale dag eruit? Of wat is jouw grootste droom? Het doel hiervan is om een iemand anders beter te leren kennen, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Een gratis kletspot van Sociaal Werk Oude IJsselstreek is op te halen op dinsdag 6 oktober van 10.00 uur en 12.00 uur op het kantoor aan de Terborgseweg 19a in Silvolde, diezelfde dag van 13.30 uur tot 15.00 uur bij Kwaksmölle in Varsseveld en vrijdag 2 oktober van 10.00 uur tot 13.00 uur bij Park Dobbelsteen in Ulft.

Meer berichten