Jan Ottink Band.
Jan Ottink Band. (Foto: Jan Ottink Band)

Concert Jan Ottink Band

Zeddam - De Jan Ottink Band geeft op zondag 13 september tweemaal een concert in het Natuurtheater Zeddam, namelijk op 13.30 en om 16.00 uur.

Na maanden zonder optredens haalt de toonaangevende Jan Ottink Band de schade in met liefst twee optredens in het Natuurtheater.

De optredens vinden plaats onder de strikte richtlijnen van het RIVM en met 1,5 meter afstand. Dit betekent dat maximaal 61 bezoekers per optreden toegelaten kunnen worden. Er zal verder geen catering aanwezig zijn om het aantal contactmomenten minimaal te houden. Bezoekers mogen dit keer op de tribunes hun eigen drankje nuttigen.

Entree is 12,50 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.natuurtheaterzeddam.nl of aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling. Pinnen is ter plaatse mogelijk.

Na lange tijd onder de naam 'HáDieJan!' muzikale projecten samen met zangeres Dianne Marsman te hebben opgezet, timmert Jan Ottink tegenwoordig weer volop aan de weg met zijn eigen Jan Ottink Band. De aanleiding daarvoor is overigens geen vrolijk verhaal. Zangeres Dianne Marsman is door persoonlijke omstandigheden voor langere tijd uit de running, zodat het duo noodgedwongen de muzikale activiteiten voorlopig heeft stopgezet. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en Jan is weer op de podia te vinden, zowel solo als singer-songwriter als met zijn vaste band.

Net als de band is het repertoire deels oud en deels nieuw. Jan Ottink bouwde de afgelopen 25 jaar een naam op met een repertoire van stevige rockers en romantische ballads tot reggae en folk. Altijd herkenbaar aan zijn doorleefde stem en veelzeggende teksten in de streektaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden