• Alles
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Religie
  • (1)
    Muziek

Optreden Leif de Leeuw

zaterdag 3 oktober 20:30 uur

<p>Foto: Marcel Markus&nbsp;</p>

ULFT – De Leif de Leeuw band gaat het album ‘Where we’re Heading’ ‘opnieuw’ promoten met een nieuwe serie shows. Op vrijdag 3 oktober doet de band het DRU Industriepark aan. De voorstelling in de theaterzaal begint om 20.30 uur.

Voordat Nederland in lockdown ging, kende de Leif de Leeuw band een uitstekend jaar. Leif de Leeuw, beste gitarist van de Benelux, werd voor de vijfde keer uitgeroepen als beste bluesrock gitarist van de Benelux door de lezers van De Gitarist. En het nieuwe album ‘Where we’re Heading’ werd ook bijzonder goed ontvangen.

De multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw en zijn zeskoppige band zijn de nieuwe southern jam-band sensatie van Europa. Leif de Leeuw band heeft een compleet nieuwe sound, niet alleen door de veranderde stem van Sem Jansen, maar ook omdat de band nu met twee drummers en een toetsenist speelt. De band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek. Zij zetten in hun eigen muziek de traditie voort van bands als Little Feat, Allman Brothers Band en Derek and the Dominos.

Entreekaarten kosten 17,50 euro. Om iedereen op een veilige manier te laten genieten, is dit optreden verplaatst naar de theaterzaal, zijn maximaal 100 aangewezen zitplaatsen beschikbaar en is reserveren verplicht. Dat kan telefonisch via 0315-200150 of via de website: www.dru-industriepark.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Portiersgebouw DRU Industriepark
Ulft
Hutteweg 24