• Alles
 • (1)
  Film
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Religie
 • (1)
  Muziek

Opening loods en open dag RKV Het Anker

zondag 19 mei 11:00 t/m 16:00 uur

Foto: Adriënne Huizer

Ulft - RKV Het Anker opent op zondag 19 mei om 12.00 uur officieel haar botenloods. Deze opening zal gedaan worden door wethouder Ria Ankersmit van de gemeente Oude IJsselstreek. Aan de loods is in 2013 begonnen met bouwen en deze is vorig jaar voor de winter afgerond. Een deel is door de aannemer gebouwd, een veel groter deel is door de leden zelf afgebouwd. Van het leggen van de vloer tot de betimmering van de loods: vele handen maakten licht werk. De start van het nieuwe seizoen biedt een mooie gelegenheid om de loods, nu deze klaar is, officieel te openen.

In combinatie met de opening houden we onze open dag met allerlei activiteiten op en rond het water. Je kunt meevaren in een roeiboot, maar ook diverse kano’s uitproberen om de verschillen te merken. Bovendien zal het raft te water gelaten worden, om te varen, maar ook voor een wedstrijdje raft flippen! Alles zal gebeuren onder begeleiding van instructeurs en leden van RKV Het Anker. Als je mee wil doen is het aan te raden om waterschoenen en makkelijk zittende kleding mee te nemen en voor de zekerheid ook een set droge kleding.

Wanneer je na de open dag enthousiast geworden bent over kanoën of roeien, ben je altijd welkom om vrijblijvend mee te varen of om mee te doen aan de kanocursus die start na de open dag. Deze cursus start op 28 mei om 19.30 uur en duurt vier avonden. Meer informatie is op de open dag te verkrijgen en daar kun je je ook opgeven.

De open dag van RKV Het Anker start om 11.00 uur bij de loods aan de Oversluis 8. Parkeren kan op het terrein naast de brug langs de doorgaande weg. Volg daarna het fietspad langs de Oude IJssel richting de stuw om bij de loods te komen. Om 12.00 uur zal de officiële opening van de loods worden verricht door wethouder Ria Ankersmit van de gemeente Oude IJsselstreek. Na de officiële opening gaat de open dag verder en duurt tot 16.00 uur.Foto: Adriënne Huizer
deel deze activiteit

Locatie

Het Anker
Ulft
Deurvorster Kerkpad 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden