• Alles
 • (1)
  Film
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Religie
 • (1)
  Muziek

Huntenkunst

zaterdag 25 mei 10:00 t/m 20:00 uur

Ulft - Op 24, 25 en 26 mei zal voor de 27ste keer de manifestatie Huntenkunst gehouden worden. Dat gebeurt in de SSP-Hal op het DRU Industriepark in Ulft. Vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Huntenkunst is een kunstmanifestatie, bedoeld voor professioneel werkende kunstenaars en galeriehouders. Het accent ligt daarbij op de kunstenaars en hun werk.

Tijdens het weekeinde in mei presenteren 230 kunstenaars uit binnen- en buitenland hun werk. Huntenkunst wil een platform bieden aan kunstenaars uit de hele wereld. Het evenement biedt zodoende volop gelegenheid tot het leggen van contacten. Daarnaast wil de organisatie de belangstelling van het publiek wekken voor hedendaagse beeldende kunst. Gestreefd wordt naar het aanbieden van diversiteit zowel in stijl als techniek. De aanwezigheid van de kunstenaar geeft de bezoeker gelegenheid met de maker van gedachten te wisselen. Het internationale karakter van de beurs uit zich in het feit dat 25 landen zijn vertegenwoordigd. Behalve uit Nederland zijn kunstenaars onder andere afkomstig uit Duitsland, Oostenrijk, Zweden, België , Frankrijk, Zuid-Korea,Argentinië en de Verenigde Staten.

Jaarlijks wordt een land uitgeroepen tot themaland, ditmaal is dat Finland. Acht Finse kunstenaars laten hun werk zien in het Finse paviljoen en in de Galerie bij de Boeken in de DRU Cultuurfabriek (van 20 mei tot 30 juni). Tijdens de opening van Huntenkunst (24 mei om 16.00 uur) zullen de ambassadrice van Finland Päivi Marjaana Kaukorantaen spreken.

www.huntenkunst.org


deel deze activiteit

Locatie

SSP-Hal
Ulft
DRU-laan 2 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden