• Alles
 • (1)
  Film
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Religie
 • (1)
  Muziek

Exploitant Optisport IJsselweide wil inzetten op verbinding

zaterdag 18 mei 10:00 uur

Oude IJsselstreek - Per 1 januari 2018 is Optisport officieel exploitant van Sportcentrum IJsselweide in Ulft. In de complete vernieuwde sporthal biedt Optisport verschillende faciliteiten aan. Het sportcentrum beschikt over een multifunctionele sporthal waar sport, plezier en ontspanning centraal staan. Doordat de sporthal, door middel van scheidingswanden, in te delen is in verschillende ruimtes is het zeer geschikt voor onder meer activiteiten, evenementen, trainingen en gymgroepen. In de horecaruimte is het altijd gezellig om voor, tijdens of na de sportactiviteiten een drankje en/of een hapje te doen. Het sportcentrum beschikt ook over een grote multifunctionele ruimte die op dit moment te huur is.

De lokale wensen en behoeftes van de inwoners omtrent sport veranderen. Hier wil Optisport IJsselweide op inspelen door in te zetten op samenwerking en verbinding tussen gebruikers en betrokkenen. In dit kader houdt Optisport IJsselweide op zaterdag 18 mei een seizoensafsluiting voor alle verenigingen binnen het sportcentrum.

De jeugdleden wil Optisport verbinden middels een sportieve en informatieve ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur in samenwerking met Helpgewoon Buurtsport, Magic Outdoor, Karel Driever, de GGD en Coop Gendringen. De sporthal zal verdeeld worden in drie area’s met elk een eigen thema. Zo zal het in een outdoor area bijvoorbeeld mogelijk zijn om indoor te tokkelen, te klimmen op een klimwand en een levensgrote kubus om te duwen. In de avond zal er voor alle senioren vanaf 20.30 uur een feestavond worden georganiseerd met DJ/Entertainer Raymond van Osch.

Optisport speelt graag in op de wensen van de inwoners uit de regio en staat daarom altijd open voor nieuwe ideeën, initiatieven en mogelijke samenwerkingen.

Voor vragen kunt u contact opnemen via krishebbink@optisport.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Sporthal De IJsselweide
Gendringen
Industrieweg 2 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden