• Alles
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Religie
  • (1)
    Muziek

Zondagse rondleiding DRU Industriepark

zondag 27 september 11:30 - 12:45 uur

Foto: Martijn Kraan

Ulft - In de maanden augustus en september is er wekelijks op zondag een rondleiding over het DRU Industriepark, start 11.30 uur bij het nieuwe DRU Inspiratiepunt (met VVV) in het Loonbureau, Hutteweg 26.

Natuurlijk met inachtneming van de coronamaatregelen. Er is een maximum aantal van 15 deelnemers en de 1,5 meter afstand moet worden aangehouden.

Er wordt een wandeling gemaakt over het gehele terrein van de vroegere ijzergieterij / emailleerfabriek / metaalfabriek. Een deskundige gids gaat in op het heden en het verleden van het industrieel erfgoed. O.a. het Portiersgebouw (cultuurcentrum), de SSP-hal en de fotogalerij voor de arbeiders bij fabrieksschoorsteen de Fakkel. worden bezocht. De rondleidingen worden verzorgd door de Oudheidkundige Vereniging OVVG in samenwerking met het DRU Industriepark.

Het programma duurt tot 12.45 uur. Vooraf (v.a. 10.00 u) en na afloop kan gebruik worden gemaakt van het Schaftlokaal in het Portiersgebouw.

Aanmelden via DRU Industriepark: tel. 0315-714358, of via de website www.dru-industriepark.nl; of vooraf aan de balie bij het DRU Inspiratiepunt in het Loonbureau.

Kosten 4 euro per persoon. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar 2 euro;onder 6 jaar gratis; maximaal 15 personen.Foto: Martijn Kraan
Foto: Martijn Kraan
Foto: Martijn Kraan
deel deze activiteit

Locatie

DRU Inspiratiepunt
Ulft
Hutteweg 26