• Alles
  • (1)
    Bijeenkomst

Lejo Live in Openluchttheater Engbergen

zaterdag 15 augustus 14:30 uur

Foto:

Voorst - De voorstelling 'Hands Up!' is te zien op zaterdag 15 augustus om 14.30 uur in Openluchttheater Engbergen aan de Bosweg 5 in Voorst. De voorstelling is voor iedereen vanaf 3 jaar en kaarten kosten vijf euro. Kaartverkoop aan de kassa.

Wie kent hem niet? Of beter gezegd: wie kent zijn handen niet? Al vele jaren een vaste plek in televisie-programma's als Sesamstraat: Lejo.

Met blote handen en houten ogen creëert Lejo (Leo Petersen) een unieke, frisse vorm van poppentheater. 'Hands up!' is een vrolijke, woordloze voorstelling met veel muziek. Vanuit een grote blauwe poppenkast vertonen de poppen hun kunsten. Een stoere hond, twee tapdansers, een koe met een eetprobleem, een heel kinderkoor inclusief dirigent en vele anderen passeren de revue. Het publiek (jong en oud) vergeet al snel dat ze naar twee handen zit te kijken.

Niet alleen kinderen zullen zich opperbest vermaken, ook volwassenen zullen deze voorstelling als een sentimental journey beleven, want ooit waren ook zij kind en haalden in Sesamstraat hun hart op aan de handen van Lejo. 

Na de voorstelling krijgen de kinderen alle gelegenheid om met de poppenspeler zelf hun eigen 'pretoogjes' te maken en uit te proberen hoe je daarmee kunt spelen.


deel deze activiteit

Locatie

Openluchttheater Engbergen
Voorst
Bosweg 5Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.