• Alles
  • (1)
    Bijeenkomst

VVV Zomerfietstocht

zondag 9 augustus 11:00 t/m 13:00 uur

Foto:

Ulft - De vrijwilligers van de VVV Oude IJsselstreek organiseren deze zomer vijf verschillende fietstochten in de maand augustus.
De zomerfietstocht van zondag 9 augustus is een grensoverschrijdende tocht van circa 45 kilometer. De route gaat vanaf het nieuwe VVV Inspiratiepunt op het DRU Industriepark van Ulft via een aantal waterwegen en fietspaden naar Duitsland.

De tochtenmakers laten dit keer de deelnemers een onverwacht stukje Duits grensgebied ontdekken van Anholt, Heelden en Isselburg. Om vervolgens via Brüggenhütte weer de grens met Nederland over te steken en via Breedenbroek en de kerkenpaden van Sinderen weer terug naar Ulft te keren. 

Er kan gestart worden tussen 11.00 en 13.00 uur bij VVV Inspiratiepunt op het DRU Industriepark, Hutteweg 26 in Ulft. Inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro (contant betalen) en deelnemers krijgen een routebeschrijving mee. Neem voor de zekerheid een mondkapje mee zodat je in Duitsland eventueel ook bij de horecagelegenheden naar binnen kunt.

De andere VVV Zomerfietstochten zijn op zondag 16 augustus Voorst, Restaurant Van Hal, zondag 23 augustus start bij Schuttersvereniging Willem Tell in Silvolde en op 30 augustus Terborg, Brasserie De Roode Leeuw. 

Kijk voor meer informatie en eventuele wijzigingen in verband met het coronavirus op www.vvvoudeijsselstreek.nl.Foto:
deel deze activiteit

Locatie

DRU Inspiratiepunt
Ulft
Hutteweg 26