Logo oudeijsselstreekvizier.nl
  • Alles

Liedjesprogramma Tony Neef en anderen

vrijdag 8 december 20:00 uur

Foto: Mischa Muijlaert

Ulft - Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos vormen een hartverwarmend trio dat op vrijdag 8 december optreedt in de DRU Cultuurfabriek. Het drietal brengt een ode aan het Nederlandse cultuurgoed met tijdloze liedjes en verhalen uit hun rijke beroepsleven. Een feest der herkenning met nummers van onder anderen Robert Long, Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt, Frans Halsema en Toon Hermans. Maar ook André Hazes, Karin Bloemen en Vader Abraham ontbreken niet.

Iedere musicalliefhebber kent Maaike Widdershoven, maar dat ze ook klassieke liedrecitals geeft, is minder bekend. Tony Neef maakte naam met ontelbare musicalrollen, maar is ook kleinkunstzanger en stemacteur. Pianist, componist en bandleider Ruud Bos completeert dit hartverwarmende trio, dat met Weet je nog wel… voor een onvergetelijke avond zorgt. De mooiste tijdloze Nederlandstalige liedjes afgewisseld met verhalen uit hun rijke beroepsleven.

Informatie

De voorstelling Weet je nog wel… vindt plaats op vrijdag 8 december om 20.00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor 23 euro (inclusief consumptie en garderobe) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via 0315-714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website.

drucultuurfabriek.nl


deel deze activiteit

Locatie

DRU Cultuurfabriek
Ulft
Hutteweg 24