• Alles
  • (1)
    Bijeenkomst
  • (1)
    Religie

Boekenpret koffie-uurtje online

woensdag 9 december 9:30 uur

Foto:

Terborg - Bij elkaar zitten in de bibliotheek kan nu even niet en daarom is het Boekenpret koffie-uurtje op woensdag 9 december online.

Boekenpret is een methode om jonge kinderen en hun ouders te laten ontdekken dat je veel plezier kunt beleven aan voorlezen.

De Bibliotheek Achterhoekse Poort en Yunio consultatiebureau bieden in het kader van Boekenpret een informatief koffie-uurtje voor ouders en kinderen van 0 tot 3 jaar.

Met liedjes, boeken, verhalen en tips wordt gesproken over de groei en ontwikkeling van het kind op allerlei gebied. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Huilen, troosten en verwennen’, hierover zal een jeugdverpleegkundige van Yunio iets meer vertellen.

Het online uurtje is interactief, dus vragen stellen kan ook nog steeds. Het wordt een gezellig koffiemoment waarin de volwassenen elkaar even kunnen zien en spreken en de kinderen kunnen luisteren naar een verhaaltje. En natuurlijk is de boekenbeer ook aanwezig want hij mist de kinderen enorm.

Ook met je kindje aansluiten? Het online Boekpret koffie-uurtje begint op 9 december om 9.30 uur. Kijk voor meer informatie en de link naar de online bijeenkomst in de Activiteitenkalender op www.achterhoeksepoort.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Achterhoekse Poort
Terborg
Herman van Velzenstraat 1