• Alles
  • (1)
    Muziek
  • (2)
    Kinderevenement
  • (1)
    Politiek

Trip naar de sixties met Tribute to The Doors

vrijdag 23 oktober 22:00 uur

Foto: Ariane van Ginneke 

ULFT – De muziek van The Doors is tijdloos. Wie kent niet klassiekers als ‘Light my fire’, ‘LA Woman’, ‘The end’ en ‘Riders on a storm’. De Tribute to The Doors laat de band rondom de iconische zanger Jim Morrison herbeleven.

Op vrijdag 23 oktober staat de formatie tweemaal in de Rabobankzaal op het DRU Industriepark. Vanwege de veiligheidsmaatregelen wordt uitgeweken van het Poppodium naar geplaceerde zitplaatsen in de theaterzaal. Het optreden om 20.00 uur is reeds uitverkocht, voor de show van 22.00 uur zijn nog wel tickets verkrijgbaar.

De vijf muzikanten van Tribute to The Doors leggen hun ziel en zaligheid in het geluid van één van de beste formaties uit de jaren zestig: oprecht en zonder te pretenderen. Compleet met visuals wordt het één grote trip to the sixties.

The Doors geniet nog altijd een enorme populariteit bij vele generaties. De band stond bekend om hun psychedelische melodieën en poëtische teksten van de charismatische frontman Jim Morrison, die in 1971 op 27-jarige leeftijd overleed.

Tribute to The Doors bestaat uit: Lawrence Mul (o.a Raw Flowers), Vedran Mircetic (o.a. De Staat), Matthijs Stronks (o.a. Donnerwetter), Gerben Bielderman en Mike Visser.

Entreekaarten kosten 19,50 euro. Om iedereen op een veilige manier te laten genieten van dit evenement, zijn maximaal 100 zitplaatsen beschikbaar en is reserveren verplicht. Dat kan telefonisch via 0315-200150 of via de website: www.dru-industriepark.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Portiersgebouw DRU Industriepark
Ulft
Hutteweg 24 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden