Kort

Muziek op Zondag met Restart

ULFT - Op 28 april is Restart te gast bij ‘Muziek op Zondag’ in grand café Het Schaftlokaal op het DRU Industriepark in Ulft.

Na ruim veertig jaar hebben enkele leden van de destijdse band Group Now 68 uit ‘s-Heerenberg de draad weer opgepakt en over de naam was men het gelijk eens: Restart. Bart, Albert, Gijs, Leo, Rogier, Willy en geluidsman Jan verzorgen een uitgebreid repertoire van jaren 60-70 en uitglijders naar de eighties. Kortom: veel herkenbare nummers. De middag begint om 14.30 uur en de entree is gratis. 

dru-industriepark.nl
hetschaftlokaal.nl


Trio In Petto in Witte Kerkje

VARSSEVELD - Een afwisselend optreden dat de bezoekers meeneemt naar de Mystieke Keltische wereld. Daarvoor heeft Vrij én....Zo het Zeddamse Trio In Petto uitgenodigd in het Witte Kerkje in Varsseveld. Het concert is op vrijdagavond 3 mei.

Met Atlantic Dreams neemt het trio het publiek mee naar de wereld van de hoofdpersoon Morton, die droomt over zijn jeugd in Schotland. Het optreden bestaat uit bekende en minder bekende folksongs (veelal in driestemmige zang), uit Schotland en Ierland. Zij begeleiden zichzelf op harp, piano, contrabas, gitaar, viool, mandoline, accordeon en whistles.'t Witte Kerkje van Varsseveld aan de Doetinchemseweg 5 is open vanaf 19.30 uur. De muziek begint om 20 uur. Toegang: vrijwillige bijdrage. Reserveren en pinnen is niet mogelijk.